IM-Pact Coach in Zeeland. Ruim 20 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach.

Top Panel

phone 06-51 37 02 69  of via het Aanvraag Formulier

Een eenvoudig antwoord op een complexe vraag!


vragenMisschien komt het in jouw leven voor: je vraagt je af waarom je steeds tegen dezelfde moeilijkheden aan loopt.
Het lijkt net alsof je voortdurend dezelfde valkuilen op je levenspad aantreft. Hoe kan het dat anderen daar geen last van hebben? Wat is er gaande?

Maar stel nu eens dat er een waardevolle eigenschap van je achter schuilt? Dus.. hoe zou je deze eigenschap in je voordeel kunnen inzetten om zo verbinding met jezelf en anderen te ervaren?

 

IM-Pact Inspiratie leidt je naar je waardevolle eigenschappen! Door aandacht te besteden aan verschillende eigenschappen en manieren van denken ben je in staat om de juiste inspiratie te vinden. Inspiratie die leidt tot wellicht een nieuw pad, een juiste keuze voor een opleiding of een aanpassing in je werkomstandigheden. Inspiratie die het mogelijk maakt om je grenzen beter aan te geven en je talenten volledig tot bloei te laten komen.


Hoe werkt de Inspiratie


Jouw verhaal staat bij ons centraal. De informatie komt tot stand door gebruik te maken van een vragenlijst en een persoonlijk gesprek. Uit deze combinatie komt een compleet beeld van je voorkeuren. De onderwerpen die inzichten geven bestaan uit Spiral Dynamics, Young Talentenvragen en een inzage in je denken, voelen & doen.
Mocht je specifieke delen uit deze Inspiratie willen aanpakken, dan kan dat uiteraard.


Wat krijg je van IM-Pact?


In een persoonlijk gesprek van ongeveer 2 uur lichten we toe waar je sterke en waar je zwakke punten zitten. Welke irritaties je kan hebben en in welke omstandigheden je het beste kunt floreren.
Om achteraf te kunnen teruglezen welke informatie je hebt gekregen, ontvang je een samenvatting op papier.

IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer