IM Pact 10 jaar

IM-Pact Coach in Zeeland. 10 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach

Top Panel

phone 0118-624418 - 06-51370269  of via het Aanvraag Formulier

Depressie Wanneer je wat zwaarder op de hand bent (je vraagt je af wat de zin en onzin is van de wereld) dan ben je nog niet depressief. Pas wanneer er sprake in van onverklaarbare gevoelens die je gaan belemmeren in je dagelijkse activiteiten, pas dan bestaat de mogelijkheid om depressief te geraken. Oplossen met een pilletje (of drank en andere meer opwekkende middelen) stelt alleen maar uit. Want uiteindelijk is er een moment waarop je echt echt je gevoelens, je leven, moet gaan aanpakken

Herken je jezelf in deze vragen ?


 • Heb je weinig interesse in de dagelijkse gang van zaken ?
 • Ben je vermoeidheid en komt er weinig uit je handen ?
 • Ben je verantwoordelijkheden aan het afschuiven ?
 • Vraag je je af wat de (on)zin van het leven is ?

Dan ben je wellicht in een depressie terecht gekomen


Ik heb al geruime tijd last van neerslachtigheid, weinig interesse in de gewone dagelijkse dingen. In eerste instantie dacht ik “ach het zal de tijd van het jaar zijn”. Teveel werk en te zeer in een sleur terecht gekomen. Maar dit gevoel blijft wel erg lang hangen en ik wil hier uit!

Natuurlijk probeer je jezelf zo goed mogelijk staande te houden en aan sociale activiteiten deel te nemen. Maar het liefst trek je je terug. Gewoon niets of jezelf verdrinken in facebook, twitter, instagram of het internet.


Wanneer heb je een depressie?


Iemand heeft een depressieve wanneer hij of zij gedurende ten minste twee weken zodanig last heeft van de onderstaande symptomen dat er ernstige beperkingen optreden in het dagelijkse functioneren.
Van twee kernsymptomen moet minstens één aanwezig zijn:


 • Een neerslachtige stemming (somberheid) gedurende het grootste deel van de dag, bijna elke dag.
 • Ernstig verlies van interesse in bijna alle activiteiten gedurende het grootste deel van de dag, bijna elke dag.

En tenminste drie van symptomen:


  • Eetproblemen (meer of juist minder eten) en veranderingen in het gewicht
  • Slaapproblemen (meer of juist minder slapen)
  • Geïrriteerd en rusteloos zijn
  • Vermoeidheid en verlies van energie
  • Gevoelens van waardeloosheid en schuld
  • Concentratieproblemen, traag denken en reageren
  • Besluiteloosheid
  • Angsten
  • Geheugeverlies

Depressie is vaak goed te behandelen. Dat kan door middel van coaching of door counseling. Met NLP-Matrix_EFT coaching wordt de oorzaak aangepakt en op een acceptabele wijze aangepast. Met IM-Pact Counseling kunnen adviezen worden gegeven en een ander inzicht in je leven door het leven anders te beschouwen.

 

Wanneer de depressie niet goed herstelt, zijn mensen vaak ernstig beperkt in hun sociaal en maatschappelijk functioneren. Leven met iemand die een depressie heeft, is zwaar en belastend. Partners van mensen met depressie kunnen bijvoorbeeld in een sociaal isolement terechtkomen, het gevoel krijgen hun partner te verliezen of te maken krijgen met veranderingen binnen hun relatie.
Je bent niet zozeer ziek, het is op dit moment (even) niet mogelijk om een andere stemming te komen. De oorzaak is belangrijk om aan te pakken. Daardoor ontstaan langdurige veranderingen. IM-Pact gebruikt die kennis en kunde die nodig is om jou je depressie te laten doorbreken.

IM-Pact geeft je ongekende nieuwe mogelijkheden. Je begint met een kennismakingsgesprek van een half uur (gratis) en daarna ga je aan de slag. Vertel waar je nu bent en wat je in de toekomst wilt bereiken.

Wil jij je depressie de baas zijn ?