IM Pact 10 jaar

IM-Pact Coach in Zeeland. 10 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach

Top Panel

phone 0118-624418 - 06-51370269  of via het Aanvraag Formulier

De grote uitdaging van tegenwoordig: communicatie !

 

communicatieKrijg jij wel eens te horen: “je communiceert niet goed!” ?
Begrijpen mensen je vaak verkeerd of kom je verkeerd over?


Je kan al communiceren (je leest de website nu dus je kan communiceren).


Het kan wel zo zijn dat jouw communicatie niet aansluit bij de mensen waar je veel mee omgaat. Dat is vervelend want uiteindelijk wil je graag dat mensen je begrijpen.
Het kan erg vermoeiend zijn om steeds te moeten herhalen òf te horen dat je communicatie niet goed is. Daar kan jij wat aan doen! De oplossing is eenvoudiger dan je misschien denkt. Kom eens langs en communiceer met mij. Kom met jouw verhaal en jouw voorbeelden. Dan leer ik je een aantal nieuwe mogelijkheden en merk je al snel verandering.

Ik kon het niet geloven: communiceren is even eenvoudig als Altijd Navragen Nooit Aannemen
De uitleg over communicatie en het leren van een paar eenvoudige communicatie middelen hebben mij er weer helemaal bovenop geholpen. Niet invullen voor een ander en de modellen van de wereld uit NLP zijn wel een bijzonder inzicht geweest

 Ben je zover dat je met een paar gesprekken jouw communicatie wilt onderzoeken en wil leren hoe je snel op een andere manier leert communiceren?