IM Pact 10 jaar

IM-Pact Coach in Zeeland. 10 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach

Top Panel

phone 0118-624418 - 06-51370269  of via het Aanvraag Formulier

Tarieven algemeen


  • - Kennismakingsgesprek: (30 minuten) pro rato.
  • - Individuele Coaching of Counseling € 80 per sessie*
  • - Life-coaching € 80 per sessie*
  • - Bedrijfs-coaching 1 persoon € 110 per sessie*
  • - Mediation 2 personen € 145 per sessie*
  • - Bedrijfs Mediation € 175 per sessie*

Na iedere sessie ontvangt u een factuur.


* Het genoemde bedrag is het uurtarief voor een standaard sessie van een uur. Indien gewenst kunnen sessies worden gekozen van 90 minuten. Voor deze dienstverlening wordt geen BTW gerekend.


Geen wachttijden


Elk traject start altijd met een kennismakingsgesprek, een intakegesprek. Dit gesprek is binnen enkele dagen te regelen. Het gesprek verplicht tot niets en duurt ongeveer 30 minuten. Het intakegesprek zal telefonisch plaats vinden. Tijdens de intake bespreken we de je vraagstelling (coach / counsel vraag, de geschillen waarvoor mediation wordt ingeschakeld).


Ook in de avonduren


De sessies zijn overdag en door de week. Een intake kan tussen 18:00 en 22:00 plaats vinden, zodat je eventueel na het werk rustig kan bellen.

 


Afzeggen of verzetten van een sessie


Afspraken dienen 24 uur van tevoren afgezegd te worden: dit is kosteloos. Indien dit niet gebeurt kan het tarief van de sessie in rekening gebracht worden.

 


Hoeveel consulten zijn nodig ?


Een consult duurt ongeveer 1 uur per gesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw doelen en waar je aan wilt werken geëvalueerd en de voortgang besproken. Wanneer dat van toepassing is, worden assessments, analyse middelen, oefeningen of interventies ingezet (ev kosten zijn inbegrepen). In voorkomende gevallen is er sprake van opdrachten voor zelfreflectie of ter voorbereiding van het daarop volgende consult.
Afhankelijk van de vraag betreft het tussen de 4 en 9 consulten. Uit de afgelopen 20 jaar coaching en counseling is gebleken dat resultaten binnen deze tijd worden bereikt.

 


Vergoeding door verzekeraars en declaratie mogelijkheden


Sommige verzekeraars vergoeden de coaching en counseling consulten. Neem zelf contact op met de zorgverzekeraar voordat de coaching of counseling aanvangt zodat op voorhand duidelijk is welke vergoedingen van toepassing zijn.

Het leren van vaardigheden om beter te functioneren, ter preventie of om je gewoon nog beter te voelen vallen onder Coaching. Dat wordt door de meeste verzekeraars niet vergoed. Het kan echter zo zijn dat de coaching met als duidelijk omschreven doel: beter functioneren op het werk en ter voorkoming van Burn-Out als partikulier belastingaftrekbaar zijn. Ook hiervoor is het verstandig om eerst met een belastingconsulent contact op te nemen. Ook voor counseling zijn specifieke omschrijvingen te vinden die je helpen bij het aanvragen van een vergoeding.

 

Particulieren: Neem contact op voor een intake.

Daarbij is opgenomen: materialen, eventuele assessment kosten, voorbereiding en terugkoppeling.

Gun jezelf de mogelijkheid om je vraagstuk op te lossen. je bent het waard


Bedrijven