IM Pact 10 jaar

IM-Pact Coach in Zeeland. 10 jaar ervaring in Personal Coaching. Je kan vandaag al een afspraak maken. Dat wil nu al zeggen dat je verandering wilt gaan inzetten. In een paar gesprekken ben je aanzienlijk verder dan nu. Je gaat van Denken naar Voelen naar DOEN.

Bel of whatsapp naar 06 513 702 69. Je hebt direct contact met jouw coach

Top Panel

phone 0118-624418 - 06-51370269  of via het Aanvraag Formulier

IM-Pact Personal coach, counseler en mediator maakt gebruik van verschillende methoden om cliënten te dienste te zijn.


Bij de meest gebruikte methoden horen: NLP, Matrix EFT, Time Line Therapy, Young, Jung, Symbolic Coaching, Spiral Dynamics, Familie Opstellingen, Harvard Bemiddeling / Mediation


NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een metjode wat naar de vorm van je communicatie kijkt. Hoe je de dingen doet die je doet en waarom. NLP wordt gebruikt bij communicatie verbetering, identiteits ontwikkeling en effectiviteits verbetering

EFT

Emotional Freedom Therapie en Matrix ReImprint EFT helpen op eenvoudige wijze emoties en oude ervaringen los te maken zodat je, zonder emotionele belasting, opnieuw kan kijken naar situaties en beslissingen kan nemen.

Spiral Dynamics

Spiral Dynamics is een systeem wat inzicht geeft in jouw manier van denken. Welke overtuigigen je gebruikt en of deze overtuigingen wel passen in de omgeving waar je ze gebruikt. Zo kunnen we conflicten in jezelf en conflicten met de buitenwereld zoals relatie, werk, vrije tijd, in kaart brengen en oplossen. Spiral Dynamics gebruiken we graag in een management coach omgeving. Het is een uitstekend hulpmiddel om je management stijl te analyseren en flexibel te kunnen leidinggeven.

Time Line

Veelal zijn er gebeurtenissen in het verleden die er voor zorgen dat je nu steeds eenzelfde probleem tegen komt. Met Time-Line onderzoek je het verleden met de kennis van nu. Daardoor ben je in staat om de oude patronen te doorbreken en nieuwe paden te ontwikkelen.

Symbolic Coaching

Door gebruik te maken van associatie- en inzicht kaarten ontwikkel je een eigen inzicht en nieuw levenspad. Symbolic coaching maakt gebruik van het onderbewuste en laat veranderingen in gedachten en gevoelens om een onderbewuste manier verlopen. Dit kan helpen wanneer het antwoord op je vrag diep ligt opgeborgen in je geheugen.

Young

Young Schematherapie geeft een analyse van ervaringen die je hebt meegemaakt als kind wat nu een bepaald gedrag of manier van doen tot gevolg heeft. De analyse is een mogelijk startpunt voor verdere ontwikkeling en oplossing van jouw vraagstuk.

Opstellingen

Familie opstellingen geven de mogelijkheid om onderlinge verhoudingen op eenvoudige wijze inzichtelijk te maken. Je doet deze opstelling voor persoonlijke doeleinden en alleen onder begeleiding. Verder zijn er geen mensen bij betrokken.

Mediation / Bemiddeling

De Harvard bemiddelingsmethode in combinatie met andere inzichten zorgt voor een goede bemiddeling van hoog niveau. Door te zoeken naar de overeenkomsten en waardering te brengen voor de verschillen worden de resultaten van mediation een duurzame oplossing voor de toekomst.